СНС: Вук Јеремић је туриста на пропутовању

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Миленко Јованов назвао је председника Цирсда Вука Јеремича "туристом на пропутовању" у Србији и истакао да не постоји држава на свету која је за председника изабрала такву особу, па је уверен да то неће урадити ни Србија.

0

Јованов је у саопштењу оценио да је Србија за Јеремића „увек била само резервна опција“ и да о њој „не зна ништа, нити га занима“.

„Да ли ико верује да би Вук Јеремић и минут свог времена провео у Србији, само да је којим чудом добио у УН фотељу коју је желео? И да ли ико верује да би Јеремић у Србији остао и минут, само када би га неко позвао и понудио му било какву, не фотељу, него хоклицу у иностранству?“, запитао је Јованов.

Он је нагласио да таквих нема и да грађани Србије знају и виде да је Вук Јеремић „обични каријериста коме је измакла фотеља коју је силно желео, па се по принципу ‘дај шта даш’ сетио Србије“.

Јованов је поново указао да Јеремић „опет није рекао одакле му огромне паре за кампању, ко му их је дао и шта очекује заузврат“.

ТАНЈУГ

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*