СОK KОЈИ ДИЖЕ ИЗ МРТВИХ: Већ деценијама је хит у свету, а прави се за два минута

0

Већ деценијама се овај сок препоручује људима који се боре са карциномом, јер враћа енергију, диже имунитет и побољшава крвну слику.

Прави се веома једноставно а једина мана му је што није баш претерано укусан. Али резултати су толико добри да вреди сваког гутљаја!

Реч је о соку од цвекле и шаргарепе, а ако вам је мука при самој помисли на комбинацију ове две намирнице у течном стању, нисте једини. Наиме, већ деценијама се овај сок препоручује људима који иду на хемотерапију, јер се савршено бори против свих последица овог вида лечења карцинома. Иако сви кажу да је грозног укуса, нико није престао да га пије јер су резултати фантастични.

Зато кажу да буквално диже из мртвих – и није намењен само онима који имају здравствених проблема!

Уколико се осећате преморено, немате енергије и депресивни сте, можда је баш овај бућкуриш оно што вам је потребно. Спрема се веома једноставно.
Потребно је:

– 1 кг цвекле
– 1 лимун
– 1/2 килограма шаргарепе
– 3 поморанџе
– 3 јабуке
– 1 килограм меда

Припрема:

Све састојке једноставно очистите и убаците у блендер. Добићете сок црвенкасте боје, који затим можете да расподелите по флашама (или теглама, јер би идеално било да не стоји у пластици) и да чувате у фрижидеру. Сок даје најбоље резултате ако се пије ујутру, на празан стомак, и то свега пола чаше.

Уколико будете пили овај сок свакодневно, већ за десет дана ћете осетити невјероватну промену по питању енергије, али и расположења. Запушите нос и – живели!

Извор: 24сата.рс

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*