Шоу програм Сержа Трифоа

0

Када је Сале Јанковић пре месец дана поднео оставку на мало место председника Покрета слободних грађана, није ни слутио каква ће јагма наступити за његову упражњену лидерску функцију! Као да се ради о Лењиновом наследнику унутар моћне Коминтерне или Кенедијевом наслеђу након атентата у Даласу, ПСГ хитно сазива Трећу ванредну скупштину ради избора новог коловође овог неважног и антисрпског комби-покрета. На тој историјској седници,са чак 60% подршке победио је светски познати глумачки мегастар Сергеј Трифуновић, у политичким круговима Србије познатији као Серж Трифо!

Не чекајући потврду Конгреса или директиву Врховног президијума, Трифо је на себи својствен начин отпочео свој политичко-водвиљски шоу програм. Баш као и ономад када је глуматао српске антихероје у нискобуџетним, србофобијом набијеним филмовима. Нова звезда ПСГ брзо се обратила председнику Републике Србије ниским уличарским стилом: “Јели, камо честитка?“ Да ли претендент опозиционог покрета на највишу државну функцију зна да се „Јели“ пише одвојено? Да ли овај политизовани глумац сматра да ће му државник који је 15 пута разговарао са Владимиром Путином уопште и констатовати победу на Трећој ванредној скупштини? Да ли било ко политички релевантан примећује насилнике према слабијима, нарочитио према женској популацији?

Но, будимо ипак политички коректни. Искрено честитамо господину Трифоу на победи у ПСГ који се налази у потпуном расулу ионако малобројног чланства. И да не буде забуне, не ради се о фудбалеру Трифоу нити клубу Пари Сен-Жермен! Реч је о Покрету слободних (само суботом) грађана који организовано окупирају ивичњаке београдских улица-упркос донираним брдима сендвича Џорџа Сороша, будимпештанског власника ланца ресторана обојене хране! Живи били и дуго година шетали!

Миша Вацић, председник Српске деснице

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*