Шпанија добила министарку „ЗА СЕКС“

"ГРАЂАНИМА ФАЛИ ВИШЕ СЕКСА" Шпанија добила нову министарку која ће имати један НЕОБИЧАН ЗАДАТАК

0

Еделмира Бареира Диз (38) засигурно има највеселији посао у Европи, а њен основни задатак је да наговори Шпанце да чешће имају сексуалне односе. Она је, наиме, одређена за специјалног члана владе и биће задужена за заустављање пада броја трудноће у држави.

Статистике показују да Шпанкиње у просеку имају 1,49 деце, а демографски пад се зауставља тек с просеком од 2,2 детета по жени. Наравно, број деце је повезан са учесталошћу трудноћа, а оне су махом последица секса. Дакле, рецепт је једноставан. Треба се више „грејати“ удвоје, што Бареира Диз сада промовише, поготово међу младима.

Будући да је пре мање од месец дана ступила на дужност, још није потпуно јасно које ће мере предузети и како ће стимулисати Шпанце да се чешће предају страстима.

Нова чланица владе свесна је да јој задатак неће бити нимало лак.

– Грађанима фали више секса. Пред нама је много посла, али већ имам доста идеја – изјавила је Бареира Диз за шпански дневник „Фаро де Виго“.

Иако план рада држи у тајности док га не представи шпанском премијеру, велики су изгледи да ће се, између осталог, послужити мером коју су већ увели Јапанци – организовањем брзих састанака „на слепо“.

БЛИЦ

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*