Србија дочекује Путина отвореног срца

3

Нова 2019. година већ на самом почетку постаје политички оптимистична за Србију. Имаћемо велику част и привилегију да угостимо председника Руске федерације, једног од најмоћнијих људи савременог доба. Председник Путин је сопственим политичким легитимитетом и снажним, харизматским интегритетом успео да Русију постави у сам врх светских економских, војних и политичких сила на планети. Нова, путиновска Русија представља нову наду српског народа. Управо из овог разлога, 17. јануара председника Русије дочекаће огроман број Срба у Београду. Процењује се да ће Владимира Путина поздравити неколико стотина хиљада људи својевољно придошлих из свих српских крајева.

Руски председник биће сведок спонтаног националног спектакла који ниједан страни државник у Србији не може и неће доживети. Спремност моћне Русије и великог руског народа да се у најтежим моментима поставе на страну угрожене српске државне суверености и територијалне целовитости високо се цени у огромној већини нашег народа.

Патриотски настројена, већинска Србија биће 17. јануара слика и одраз праве солидарности, братства и захвалности величанствености и праведној моћи обновљене руске империје. Русофилска Србија зауставиће Београд на неколико часова у част Владимира Путина, симбола борбе против тираније у читавом свету. Застој у српској престоници неће сметати Београђанима, јер и становници главног града Србије биће на улицама и булеварима. Патриотске снаге у Србији припремају величанствен дочек Владимиру Путину. Руски председник добро је упознат са својим високим рејтингом у српском народу. Бројни српски родољуби биће на београдским улицама због Путина, због Русије, због историје али највише због сопствене будућности. Србија ће му показати 17. јануара за кога је данас опредељена, као и увек у прошлости. У данашње време, када су насртаји западних сила интензивирани поводом нелегалне сецесије Косова и Метохије и покушаја дестабилизације Републике Српске, Русија и председник Путин поново стоје уз своје српске савезнике. Захваљујући политици Москве, правно насиље над Србијим се спречава у Уједињеним нацијама које чине стуб светског међународног права. Србија одбија сваку могућност увођења санкција Москви притом задржавајући војну неутралност. Председник Србије Александар Вучић одликован је високим и ретким руским Орденом Александра Невског од стране руског председника. Компатибилност две државничке линије видљива је и у вишеструко појачаној привредној, војној и научно-технолошкој сарадњи последњих година. Делегација предвођена председником Путином сада доноси у Београд десетине билатералних споразума из свих области ради општег унапређења сарадње две пријатељске земље.

Они који омаловажавају Владимира Владимировича Путина, Орден Александра Невског, амбасадора Чепурина и српско-руско братство биће сведоци демократије и слободне народне воље, сведоци сопствене немоћи и пропасти. Љубимци тачијевских медаља и сорошевских шетњи никада не могу и неће утицати на озбиљну политику државе Србије и на став српског народа о Русији. Они могу утицати на нижеразредне криминалце и шаку преварених грађана који не размишљају умовима својих предака. Пред Србијом и Русијом је пуно важних изазова и озбиљних политичких потеза несхватљивих небитним квазиопозиционим дилетантима.

Историјски дуг Србије према Русији је огроман. У протеклој години заједнички смо прославили 180 година званичних дипломатских односа, но везе Срба и Руса су далеко дубље. Сличност две нације и данас је препознатљива кроз језик, писмо, културу, обичаје и религију. У модерно историјско доба, током последњих 200 година Русија је учинила огромне напоре да би своју српску браћу ослободила отоманских и германских завојевача. Реке српске и руске крви проливене на бојиштима против заједничког непријатеља вечно су зацементирале однос две братске државе. Руска дипломатија,војни аранжмани,поље културног и хуманитарног рада оставили су неизбрисив траг у душама милиона Срба, највећег балканског народа и најискренијег руског савезника у Европи.

 

Родољубива Србија дочекаће руског председника раширених руку и отвореног срца. Они који би уместо Путина дочекивали непријатеље нашег народа са цвећем неће бити на улицама. Они су изабрали пут издаје, а границу представља морал. Такве брзо поједе историјско сећање српског народа. Српски патриотизам нераскидиво је везан уз традиционално јединство са братском Русијом и стога гласно кажемо: Добро нам дошао Владимиру Владимировичу Путине! Нека вечно живи Србија и нека вечно живи Русија!

Миша Вацић

Националист

3 КОМЕНТАРА

 1. Путин /интервју/:
  “— Поштујемо курс приступања ЕУ који је изабрало српско руководство.“?!

  А, где је ту СРБСКИ НАРОД, Владимире Владмировичу Путине???

  „Путин и још неки руски званичници више пута су рекли да Русија нема ништа
  против уласка Србије у ЕУ. Да ли је то заиста тако?“?!
  Колико је ово фер и поштено од стране Путина и још неких руских званичника,
  у односу на СРБСКИ НАРОД, и у односу на речи РОГОЗИНА, да Срби морају
  сачувати своју ПРАВОСЛАВНОСТ и сећање на своје корене???
  А, како то сачувати – уласком у ЕУ – под условима које препоручују Путин и
  његови истомишљеници?
  Србија је окупирана, а србски народ већ измрцварен потрбује конкретну
  помоћ: сад и овде!
  Србија је као болесник на издисају, и потербна јој је “реанимација“, а не рецепти
  за којекве политичко-економске “дијете“, које се уклапају у руски бизнис?!
  Уласком у ЕУ, Србија мора прихватити све АНТИПРАВОСЛАВНЕ ВРЕДНОСТИ
  ЗАПАДА, а што значи потпуну духовну смрт СРБСКОГ НАРОДА И /још увек!/
  ПРАВОСЛАВНЕ СРБИЈЕ.
  Србија није атомска сила, па да може равноправно да преговара са ЕУ , о
  условима учлањења, као што би то био случај са Русијом, када би се Русија
  одлучила за учлањењеу ЕУ!
  Овакви савети нису уопште добронамерни, и свакако воде Србију у пропаст!
  Хвала, Путину и његовим истомишљеницима!
  Ако је то фер и поштено, онда нека Путин и његови истомишљеници прихвате
  АНТИПРАВОСЛАВНЕ КРИТЕРИЈУМЕ ЗА УЧЛАЊЕЊЕ РУСИЈЕ У ЕУ, па тек онда
  нека то исто саветују и СРБИМА.
  АВ спроводи “протестантизацију“ и „Веберизацију“ Србије, а оваквим ставом
  неких руских политичара Србија се гура социјални, економски, политичко-правни,
  морални, верскo-духовни …суноврат.
  То значи:
  Срби морају прихватити све перверзије Запада из ЛГБТ идеологије, ГМО,
  кејмтрејлове, вакцинацију сумњивим вакцинама, дигитализацију – обележавање
  /“чиповање“/ људи, гушење слободе јавног мишљења и говора, јавно исповедање
  ПРАВОСЛАВНЕ ВЕРЕ, свођењем на неки “глобалистички сурогат“ – “унуверзалне
  вере“, разбијању традиционалне породице и националне државе…
  Путин и његови истомишљеници то не прихватају за Русију, а препоручују
  СРБИМА?!
  Хвала Путину и његовим истомишљеницима!
  Много би већу услугу учинио већини православног србског народа, ако би се
  суздржао од оваквих савета и сугестија нашој ЕУ /НАТО ВАЗАЛНОЈ ЕЛИТИ!

  Драган Славнић

 2. Драги моји Срби. Желим овом приликом да укажем неке чињенице које нисам видео у нашим медијима. Наиме, ради се о томе да је Руски Перседник Путин први председник велике , међународно признате и увазене земље који је у ову савремену Србију дошао у протоколарну посету ! Значи, долазак, поклон Српској застави , смотра гардијског вода војске Србије – значи, признање Србије као суверене државе. До тог тренутка Српски високи представници власти су ишли на запад код којекаквих другоразредних политичара просто на интруктажу по систему – узми ово сад а ако нећеш , смислићемо неки притисак….Западном политичком сфером се овај Путинов потез није допао јел овим чином Путин показује јасно свој став о Србији и зато хитно у Београд у проколарну посету долази Ангела Меркел , која ноћива у хотелу Југославија , а сутрадан то исто ради на Косову! Што је крајње непримерено јер Косово ни данас није суверена држава , а показује сво лицемерство , и неозбиљност запада према Србији. Трећи је дошао Турски председник Ердоган и тако редом…Овом приликом желео сам да укажем својим Србима на овакаво виђење које нисам приметио да је на овај начин престављено у медијима. Желим овом приликом да лично искажем искрену добродошлицу Руском председнику Путину и захвалност за све што чини за Српски интерес…..

 3. Одушевљен сам и задовољан до неба овом посетом осведоченог и оданог пријатеља и заштитника Републике Србије, господина председника Руске федерације Владимира Владимировића Путина. Оно што је он учинио за нас граничи се фантастиком, супроставио се људски светским алама, који се били устремили да сатру малену и поносну државу Србију. Уз неизмерне захвалности, желим му још већи успех у светској политици и да још дуго-дуго води овакву свенародну хуману и ненападну и неагресивну политику. Господине председниче В. В. Путин са свом срећом и руском, нашем братском народу, сву срећу и само напред у свим правцима друштва, науке и просперитета на светском нивоу. Желим пуно успеха и среће!

  Я очень рад и рад в рай, этот визит и проверенное верный друг и защитник Республики Сербия, г-н Президент России Владимир Владимирович Путин. То, что он сделал для нас граничит с вымыслом, его оппозиции к человеческому миру дракон, которые были обнуленным угнетать маленькую и гордую страну Сербии. С огромной благодарностью, я желаю ему еще больший успеха в мировой политике, и что долго-долго ведет такие общенациональные люди и не угрожает и не агрессивная политика. Г-н Президент В. V. Путин со своим счастьем и русским, нашим братским народом, к счастью, и только вперед во всех направлениях, общества, науки и процветания во всем мире. Я желаю вам успехов и счастья!

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*