Србију гурају ка избору: Или НАТО или Европа?!

0

Очигледно је да ће током посете САД, председник Србије бити стављен пред избор: или НАТО или Европа?! – саопштавају из Народног слободарскког покрета.

Они упозоравају да одлука НАТО значи да Србија моментално мора да прекине све односе са Русијом и сведе их на ниво који данас има Црна Гора.
Хрватску бисмо добили као тутора, а албанску и црногорску мафију као контрлоре на терену. Такође, то значи да ћемо се скупим гасом снабедави из Хрватске са острва Крк из гасног терминала који САД тамо прави, да ће транзит све робе или преко лука Драч у Албанији и Ријеке у Хрватској. Овом одлуком би нам биле онемогућене све стратешке инвестиције из Русије и Кине, као и свака самостална иницијатива са Немачком, Мађарском, Аустриојом и другим земљама ЕУ. Ова одлука би значила и врло брзо стварање хрватског ентитета у БиХ преко кога би опет Хрватска добила могућност да управља целом БиХ укључивш и Републику Српску – упозоравају из НСП.

Они даље упозоравају да би одлука Европа  значила да ће Србија до краја године бити опужена од Загреба, Сарајева, Подгорице, Тиране, Приштине и Скопља како смо реметилачки фактор на Балкану и како под хитно треба демократизовати Беград.

– НАТО би одмах подигао све оно што сада само показује да има, а то је читав арсенал медија, НВО, синдиката, политичара, аналитичара, глумаца, спортиста, бизнисмена, криминалаца и тд. Србија би дакле врло брзо била налик на Македонију док тамо није победио НАТО. Међутим, одлука Европа је једина која Србији даје шансу да опастане као држава и да овај народ добије сатисфакцију и нормалан живот. Одлука Европа значи да ћемо бити важна карика на путу између Берлина и Истамбула. Да ће транзитни гасовод из Русије прећи преко наше територије. Да ћемо бити део европске одбрамбене политике којом ће се Европа бранити од радикалних исламистичких група, па самим тим и од албанске мафије. Све ово значи да ће сваки становник Србије врло брзо моћи да осети бољитак у свакодневном животу – кажу у НСП.

Из Народног слободарског  покрета поручују да се сада у овом преломном моменту сви заједно морамо изборити за интерес овог народа.

– Чека нас мукотрпна политичка борба са НАТО инсталажом у Србији и региону, али зарад наше деце ми морамо победити – поручују из ове партије.

Правда

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*