Srbiju guraju ka izboru: Ili NATO ili Evropa?!

0

Očigledno je da će tokom posete SAD, predsednik Srbije biti stavljen pred izbor: ili NATO ili Evropa?! – saopštavaju iz Narodnog slobodarskkog pokreta.

Oni upozoravaju da odluka NATO znači da Srbija momentalno mora da prekine sve odnose sa Rusijom i svede ih na nivo koji danas ima Crna Gora.
Hrvatsku bismo dobili kao tutora, a albansku i crnogorsku mafiju kao kontrlore na terenu. Takođe, to znači da ćemo se skupim gasom snabedavi iz Hrvatske sa ostrva Krk iz gasnog terminala koji SAD tamo pravi, da će tranzit sve robe ili preko luka Drač u Albaniji i Rijeke u Hrvatskoj. Ovom odlukom bi nam bile onemogućene sve strateške investicije iz Rusije i Kine, kao i svaka samostalna inicijativa sa Nemačkom, Mađarskom, Austriojom i drugim zemljama EU. Ova odluka bi značila i vrlo brzo stvaranje hrvatskog entiteta u BiH preko koga bi opet Hrvatska dobila mogućnost da upravlja celom BiH uključivš i Republiku Srpsku – upozoravaju iz NSP.

Oni dalje upozoravaju da bi odluka Evropa  značila da će Srbija do kraja godine biti opužena od Zagreba, Sarajeva, Podgorice, Tirane, Prištine i Skoplja kako smo remetilački faktor na Balkanu i kako pod hitno treba demokratizovati Begrad.

– NATO bi odmah podigao sve ono što sada samo pokazuje da ima, a to je čitav arsenal medija, NVO, sindikata, političara, analitičara, glumaca, sportista, biznismena, kriminalaca i td. Srbija bi dakle vrlo brzo bila nalik na Makedoniju dok tamo nije pobedio NATO. Međutim, odluka Evropa je jedina koja Srbiji daje šansu da opastane kao država i da ovaj narod dobije satisfakciju i normalan život. Odluka Evropa znači da ćemo biti važna karika na putu između Berlina i Istambula. Da će tranzitni gasovod iz Rusije preći preko naše teritorije. Da ćemo biti deo evropske odbrambene politike kojom će se Evropa braniti od radikalnih islamističkih grupa, pa samim tim i od albanske mafije. Sve ovo znači da će svaki stanovnik Srbije vrlo brzo moći da oseti boljitak u svakodnevnom životu – kažu u NSP.

Iz Narodnog slobodarskog  pokreta poručuju da se sada u ovom prelomnom momentu svi zajedno moramo izboriti za interes ovog naroda.

– Čeka nas mukotrpna politička borba sa NATO instalažom u Srbiji i regionu, ali zarad naše dece mi moramo pobediti – poručuju iz ove partije.

Pravda

POSTAVI ODGOVOR

*