Срђан Милић поднио оставку на функцију предсједника СНП-а!

0

Предсједник Социјалистичке народне партије Срђан Милић поднио је оставку на ту функцију.

„Обавјештавам јавност да подносим оставку на мјесто предсједника СНП-а, како би се, у најскорије вријеме, заказала нова 25. сједница Главног одбора у вези са констатацијом оставке и доношењем одлука које ће дефинисати унутарпартијске поступке око осмог Конгреса странке“, наводи се у изјави Милића достављеној медијима.

Милић је захвалио члановима и симпатизерима СНП-а на, како је навео, привилегији и части да их представља у протеклих скоро 11 година, а свим грађанима Црне Горе пожелио да их срећа и здравље прате у наредним годинама.

Он је у изјави навео и да је ГО странке на данашњој сједници потврдио коалициони споразум за Херцег Нови, којим тај град добија нову власт у којој ће, поред СНП-а, бити и Демократе, Демократски фронт, Новска листа и коалиција СДП/УРА.

„Истичем задовољство због договора ових партија о коалиционом споразуму у Херцег Новом, чиме је још један град постао слободан“, казао је Милић.

Он је подсјетио да је опозиција на власти само у оним општинама гдје СНП самостално обавља власт, као у Плужинама, или у коалицији са другим опозиционим странкама – Беране, Плав, Колашин, Будва и Херцег Нови.

„Или даје мањинску подршку, као што је случај у Котору“, додао је Милић.

Уједињење

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*