SRPSKA DESNICA UPOZORAVA: U Novom Pazaru je počelo rušenje ustavnog poretka zemlje!

0

Srpska desnica upozorava javnost Srbije i nadležne državne organe da je u Novom Pazaru otvoreno počelo rušenje ustavnog poretka zemlje!

– Protestu prozapadne opozicione grupacije „Savez za Srbiju“ 9. marta 2019. godine u Novom Pazaru pridružili su se islamski ekstremisti sa teritorije Raške oblasti, juga centralne Srbije i albanski secesionisti sa Kosova i Metohije. Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Boško Obradović sastali su se sa Sulejmanom Ugljaninom, liderom SDA Sandžaka koji je dobro poznat srpskoj javnosti po višedecenijskoj borbi za autonomiju „Republike Sandžak“ unutar Srbije. On je u više navrata odlazio na lažno Kosovo i tamošnjim odmetnicima davao otvorenu podršku za secesiju od Srbije i rado je viđen gost odmetničkih albanskih struktura u Prištini – saopštava Srpska desnica.

Srpska desnica apeluje na najviši državni vrh i nadležne institucije, na sve nacionalne organizacije i srpsko građanstvo da budu složni i svesni istorijske odgovornosti u ovim teškim vremenima.

– Ubeđeni smo da skandalozno ponašanje SzS više neće biti tolerisano i verujemo u politiku pravne države koja će umeti da se izbori sa svim novonastalim okolnostima – saopštila je Srpska desnica.

Izvor: Nacionalist

POSTAVI ODGOVOR

*