SNS zloupotrebljava policiju u političke svrhe

0

Obaveštavamo javnost da je vladajući režim zloupotrebio pripadnike MUP-a, koji su pokušali da onemoguće delovanje parlamentarne političke stranke, Dveri.

Naime, pripadnici policije sprečavali su članove pokreta Dveri da plakatima obaveste građane Vračara da je odbornik Radomir Kovačević, koji je izabran na listi Dveri, „preleteo“ u redove SNS.

Postavljamo pitanje otkada se to pripadnici MUP-a angažuju kao partijski aktivisti, i uklanjaju plakate političke sadržine. Da li dolazimo u doba partijske policije u Srbiji?

Pripadnici MUP-a savesno i odgovorno rade svoj posao, u vrlo teškim uslovima. Članovi i aktivisti Dveri uvek su se trudili da svojim postupcima poštuju red i zakon. Baš zato ne možemo da ćutimo na zloupotrebu policije i kršenje zakona.

Ovaj slučaj mora da se rasvetli do kraja. Policajci Stević (broj značke 133357) i Lakić, bili su vrlo nepristojni, odbili su da daju broj značke, a tokom svoje intervencije bili su na vezi sa načelnikom SUP-a Zvezdara. Možemo da pretpostavimo koliko bi neprofesionalno i nezakonito bilo njihovo ponašanje da na licu mesta nije bio prisutan narodni poslanik Srđan Nogo?

Poručujemo ministru policije i predsedniku gradskog odbora SNS Nebojši Stefanoviću, da neće uspeti da nas zastraši, niti da zaustavi političko delovanje Dveri.

Građanima Vračara i onima koji su svoj glas dali Dverima ne može se uskratiti informacija da Srpska napredna stranka kupuje odbornike, i da je jedan od tih koji su imali cenu i naš bivši odbornik Radomir Kovačević.

Mi ćemo nastaviti da branimo izbornu volju i da politički delujemo, i nikakva zastrašivanja ili hapšenja partijske policije neće nas sprečiti u tome.

Informativna služba
Srpskog pokreta Dveri

POSTAVI ODGOVOR

*