Српски пластични хирург открива: На ВМА само направили четири Садама Хусеина!

0

Пластична хирургија је, по свему судећи, свемогућа!

Увећавање глутеалног дела – задњице, почело је у Београду и Сарајеву. Такође, са наших простора, из Србије и БиХ, кренуло је и прављење струка и вађење задња два ребра. Ради се о 11. и 12. ребру и прављењу уског корсета, са чиме су први почели Срби, а о чему може да сведочи уметница Јелена Kарлеуша – прича за „Ало!” доктор Борко Ђорђевић, најславнији хирург са Беверли Хилса.

Овај лекар српског порекла изградио је светску каријеру улепшавајући највеће светске звезде, глумице и забављачице, попут Заз и Еве Габор, жене Френка Синатре, Елтон Џона, а у последњих годину дана докторове пацијенткиње биле су и младе звезде, попут Бритни Спирс, која је радила абдоминопластику после последњег порођаја, и Лејди Гаге, која је летос у Игалу радила липосукцију за потребе промовисања свог новог албума.

Према његовим речима, естетској хирургији није страно прављење двојника, што се радило и на ВМА.

– На ВМА су направљена четири двојника Садама Хусеина. То је рађено у време професора Бране Пантелића и Миће Ђуричића. Ја сам направио три људске копије Елвиса Прислија у Америци – тврди он.

Kако каже доктор, операцијама се више подвргавају наше даме него мушкарци. Наиме, жене су те које више мењају изглед, и то у односу три према један.

– Мушкарци се најчешће подвргавају неинвазивним методама. Наиме, господа углавном користе ботокс и хемијски пилинг, док су најчешћи захвати које жене у Србији раде пуњење уста и увећање дојки. У српској традицији увећање дојки и усана је симбол плодности и успеха. У последње време ради се и увећање глутеалног дела – рекао је он.

Ђорђевић истиче да операције код пластичног хирурга нису само естетског карактера, оне су и део врло важне психолошке терапије.

– Даме лошег изгледа су несрећне, а после операције су срећне. Пластични хирург какав сам ја их лечи од депресије и хроничног незадовољства собом. Велику улогу у подмлађивању организма и тела људи данас имају масне матичне ћелије, које служе за волуминозно лечење и подешавање. То је нова медицинска легитимна метода, која се све чешће примењује и код нас. Ја покушавам да је усавршим… – каже он.
Ало

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*