Стаматовић направио милионску штету Чајетини

0

Народни посланик и члан Извршног одбора Српске напредне странке Крсто Јањушевић саопштио је данас да је председник Иницијативног одбора Здраве Србије Милан Стаматовић „нелегалним радњама и споровима које је изгубио око локалне пијаце“ направио милионску штету Чајетини.

„Милан Стаматовић тумачи Устав и држи лекције како сачувати јужну српску покрајину, а није у стању да сачува пијац на Златибору. Нелегалним радњама и споровима које је изгубио око локалне пијаце направио је милионску штету Чајетини“, навео је Јањушевић у саопштењу.

Такође, Јањушевић наводи да је државни ревизор нашао незаконит поступак за набавку опреме за гондолу вредне „10 милиона евра наших грађана“, те да се Стаматовић „задужио на основу идејног решења без решених имовинско правних односа“.

Даље, Јањушевић наводи да је Стаматовић, према извештају државног ревизора извршио набавку добара, радова и услуга без спровођења јавне набавке у износу од 76.826.000 динара.

„Стаматовићева предизборна реторика је озбиљна колико и чињеница да годину дана не може да скупи 10 хиљада потписа за регистрацију своје странке, а Александар Вучић се води Уставом који је рођен у народу, који је писао народ, а јасно је да су неки „Стаматовићев устав“ ког се чврсто држи и тумачи писали тајкуни“, навео је Јањушевић.

 

Танјуг

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*