Stamatović: Ne radim za CIA, ali Preletačević radi za Vučića!

0

 

 Predsednički kandidat Milan Stamatović, koji je nedavno napustio proruskog političara Nenada Popovića i najavio osnivanje svoje stranke, tvrdi da je meta bezočnih napada propagandnog štaba Aleksandra Vučića.

Kako Stamatović navodi u saopštenju zbog napada na njega i još neke predsedničke kandidate, pogotovo Jankovića, Jeremića i Obradovića, poziva sve opozicione kandidate koji se tako osećaju i delaju da zajedno upute  protest međunarodnoj i domaćoj javnosti i institucijama.

Stamatović naglašava da su svi napadi i klevete  bili na ličnoj osnovi a da je on optužen da je CIA špijun.

 Stamatović  dodaje da pojedini kandidati, poput Čanka i Preletačevića, rade za Vučićeve interese i da imaju zadatak da izbore predstave kao cirkus  u kome je samo Vučić ozbiljan kandidat i da usmere sve glasove ka njemu kao jedinom garantu opstanka Srbije.

Stamatović je potvrdio da će uskoro formirati političku stranku zasnovanu na timskom, a ne liderskom radu koja će biti jedinstvena u Srbiji, po tome, što će se, od Zlatibora širiti prvo po unutrašnjosti Srbije, a onda polako ulaziti i u Beogradu.

  – Iako još delujemo kao udruženje građana, mi smo već na vlasti ili učestvujemo u vlasti u pet lokalnih samouprava – izjavio je Stamatović.

POSTAVI ODGOVOR

*