Старлете тврде: Политичари за секс нуде аута и станове!

0

Високи државни чиновник који је у свом кабинету запослио ескорт даму како би задовољио своје сексуалне апетите, јуче писао, нажалост није усамљен случај.

Ипак, много више политичара покушава да испуни своје еротске фантазије обећавајући скупе поклоне. То потврђују за „Ало!” и најпознатије старлете на овим просторима. Иако тврде да никада не би прихватиле „непристојне понуде”, отворено за „Ало!” кажу да су им многи од њих нудили новац, али и аутомобиле и станове!

– Непристојних понуда је било и биће. Обећавали су ми станове, велики новац, ауто… Ништа од тога нисам желела. Ја сам верна свом мужу, који је у Италији Жељка Роловић, познатија као Мадам Жељка, која је опет дошла у жижу јавности након што је полиција код једне од девојака са којима је хтела да се укрца на скупоцену јахту у Тивту пронашла кокаин. У питању је била њена нераздвојна пријатељица Ема Ђухић, која такође признаје да је политичари често мувају.

– Обећавају све и свашта, али ја не пристајем, јер имам своје принципе – тврди она.
Тијана Максимовић, српској јавности позната као Тијана Ајфон, суочавала се са свакаквим понудама.
– Један политичар ми је нудио стан у Београду. Kад нисам пристала, онда ми је рекао да ће ми дати и аутомобил. Ето, одбила сам, а да нисам, имала бих све – каже Тијана.

Александра Радојевић звана Цаца такође јавно тврди да непристојних понуда има, те да су јој нудили за секс близу пет хиљада евра!

– Највише непристојних понуда добијам на Инстаграму. Неки моћни људи се разбацују парама, нуде ми 5.000-6.000 евра за вече. Ја те понуде одбијам јер се не бавим проституцијом – тврди Цаца.

Прашину у вези са афером са политичарима изазвало је хапшење Еме Ђухић у среду ујутру, кад се са једном од својих најбољих пријатељица, Kоторанком Жељком Роловић, познатијом као Мадам Жељка, укрцавала на јахту усидрену у Порто Монтенегру. Иначе, Жељка Роловић и у августу прошле године је хапшена због подвођења девојака богатим клијентима на Црногорском приморју. Она је на почетку негирала да има било какве везе са старлетама које подводи у хотелима и на јахтама, али је онда ипак признала кривицу.

Добила стан, аутомобил и дипломатски пасош

Душица Јевђеновић (24), саветница у Влади Србије, добила је од утицајног политичара којем је родила сина Филипа (4) стан на Бежанијској коси укупне вредности око 200.000 евра. Стан, као и „Мерцедесов“ џип од близу 100.000 евра није једино што је овај политичар купио својој млађаној љубавници. Политичар Јевђеновићевој плаћа скупоцена путовања, али је и обасипа луксузним накитом и гардеробом
Ало

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*