Starleti američke diplomatije SKOTU: Bitići nisu bili turisti već TERORISTI!

0

 

 

Za mučenog Kajla Skota, Staniju američke diplomatije u Beogradu, rešavanja slučaja braće Bitići je prioritet svih prioriteta u odnosima Srbije i SAD.
Trebalo bi jednako da bude i za nas, možda čak i više, uz naglasak na- TERORISTI krvničke OVK koji su prevalili hiljade kilometara da bi okrvavili ruke na Kosovu i Metohiji ’99. godine!
Vazda se na njegovu ucenu valja i mora odgovoriti da Srbija ne pravda zločin, nikada nije, no da je naš prioritet rešavanje zločina koja je Amerika učinila Srbiji pobivši nekoliko hiljada ljudi tokom đavoljeg NATO pira, osakativši nam budućnost prokletim osiromašenim uranijumom i na posletku sabravši to krvavo seme glavoseča u terorističku hordu- OVK!
Neko će, ne sumnjam, reći kako smo suviše mali da bismo šta odgovarali Americi i njihovim diplomatskim starletama, no veličina se ne meri pedljima zemlje već pedljima srca i duše, što je u nas dovoljno da natkrili čitave SAD, pa još komad neba pride.
Dakle, kad god Skot i njemu slični pomenu braću Bitići obaveza je podsetiti ga da govori o teroristima, a ne turistima na proputovanju kroz Srbiju!
O krvnicima iz takozvane Atlanske brigade, sastavljene od belosvetskog šljama koji se sjatio na našu svetinju da pobroji srpske vratove i opogani zavetne oltare!
O “borcima” Agima Ramadanija, posilne fukare Ramuša Haradinaja!
O teroristima koji su sahranjeni uz znamenja OVK!


O onima koje je Hašim Tači, bednik iz kukavičkih zaseda, odlikovao kao “heroje kosova” (kosovo malim slovo, ne postoji tako šta kao država)!
Na posletku, ajde nek se neko okuraži pa neka desperadose bezumlja upita kakva je njihova politika prema teroristima, čemu zloglasni Gvantanamo i šta je tamo činjeno u ime “demokratije” i kome sve, te kako bi trojica Srba, recimo, prošla u Americi da su prevalila pola sveta ne bi li se priključili ondašnjim krvnicima?!
Dosta više ćutnje i klimanja glavom na šamarčine osionih kauboja, bre!
Jesu li braća Bitići uslov svih uslova dobrih odnosa Srbije i SAD?!
E, pa onda neće biti naročito valjani jer pomenuta braća nisu došla u Srbiju da uživaju u njenim lepotama, već da okrvave ruke do lakata!
Američki pasoš nije tapija na bezgrešnost!
Teroristi nemaju državljanstvo- srpska krv nije kokakola, Skote!
Mihailo Medenica

POSTAVI ODGOVOR

*