СТЕФАНОВИЋ: Kандидати опозиције праве хаос по Србији

0

Члан Председништва Српске напредне странке Небојша Стефановић оценио је данас да је јасно да између Саше Јанковића, Саше Радуловића, Вука Јеремића и Бошка Обрадовића нема никакве разлике, да немају никакав програм, већ само износе неистине и да је очигледно да је овде у питању само једна ствар – како да скину главу Александру Вучићу.

Питам их по чијем налогу покушавају да направе хаос у Србији? Просто је невероватно да о урушавању институција говоре досовски кандидати Вук Јеремић и Саша Јанковић, за време чије владавине су институције сравњене до темеља, наводи се у писаној изјави Стефановића.

О политикантском понашању Саше Јанковића, као Заштитника грађана, и катастрофалном деловању Вука Јеремића, током мандата министра спољних послова, бесмислено је посебно говорити, јер су грађани свесни колику штету им је нанело њихово политичко деловање, сматра Стефановић.

Стефановић наводи да је очигледна намера „досовских кандидата“ Јеремића и Јанковића да непостојање било каквог програма замене деструкцијом Србије.Таква мржња према сопственој земљи само наноси штету нашој економији, стабилности и напретку и даје јасну слику како би се оба досовска кандидата понашала када би се, који случајем, нашла на власти, рекао је Стефановић.

Зато је важно да грађани Србије изађу на предстојеће изборе и омогуће наставак реформи и јачање Србије, односно да спрече долазак на власт оних који су разарали нашу државу и друштво, поручио је Стефановић.

 

 

 

ФоНет

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*