Сутра опет протест: Војни и Полицијски синдикат желе да поруче власти да не може бити изнад закона

ПРОТЕСТ ЗАКАЗАН ЗА 11. ФЕБРУАР - ПОЧИЊЕ У ПОДНЕ, А ЗАВРШИЋЕ СЕ ИСПРЕД ЗГРАДЕ РТС

0

ВОЈНИ синдикат Србије и Полицијски синдикат Србије организују у суботу испред зграде Владе четврти протест са којег ће затражити унапређење социјалног и материјалног положаја припадника снага безбедности и поштовање Закона о раду.

Почетак протеста заказан је за 12 часова, а организатори су на скуп позвали не само представнике синдиката снага безбедности већ и остале синдикате, удружења грађана и појединце који желе да „подрже идеју Србије као правне државе“.

Председник Војног синдиката Србије Новица Антић рекао је агенцији Бета да је свим члановима синдиката наложено да на скуп никако не долазе са било каквим страначким обележјима, јер је у питању грађански протест са којег синдикати желе да поруче представницима власти да не могу да буду изнад закона.

Он је рекао да је предвиђено да се после обраћања представника синдиката формира колона која ће се од зграде Владе упутити до Скупштине Србије, где ће председници парламента Маји Гојковић и представницима посланичких клубова бити предато протестно писмо.

Скуп ће бити завршен испред зграде Радио-телевизије Србије.

Бета

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*