Сутра у 9.00 састанак у седишту СНС! Вучић са посланицима напредњака о подршци Ани Брнабић!

0

Сутра у 9.00 биће одржан састанак посланичког клуба Српске напредне странке којој ће присуствовати и лидер СНС Александар Вучић, а једина тема биће питање подршке мандатарки за састав нове Владе Ани Брнабић, сазнаје Информер.рс

На састанку посланичког клуба који ће бити одржан у седништву СНС на Новом Београду Вучић ће разговарати са посланицима те странке како би утврдио да ли су тачне спекулације, које су се појавиле у медијима, да неки од њих неће пружити подршку Ани Брнабић и гласати за избор нове владе.
Подсетимо, од тренутка кад је председник Србије Александар Вучић саопштио јавности одлуку да Брнабићева буде мандатарка, у медијима су се појавиле спекулације да владајућа већина у Скупштини Србије неће имати довољан број гласова за избор нове владе.
Како наводе поједини медији, избору Ане Брнабић за премијерку, поред посланика Јединствене Србије Драгана Марковића Палме, противе се и поједини посланици СНС.
Председништво СНС дало је председнику Вучићу одрешене руке и слободну вољу да изабере мандатара, с тим у вези, веома је чудно да ће поједини посланици те странке ускратити подршку Брнабићевој, а самим тим и лидеру напредњака и председнику Србије Александру Вучићу!

Информер

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*