Sutra u 9.00 sastanak u sedištu SNS! Vučić sa poslanicima naprednjaka o podršci Ani Brnabić!

0

Sutra u 9.00 biće održan sastanak poslaničkog kluba Srpske napredne stranke kojoj će prisustvovati i lider SNS Aleksandar Vučić, a jedina tema biće pitanje podrške mandatarki za sastav nove Vlade Ani Brnabić, saznaje Informer.rs

Na sastanku poslaničkog kluba koji će biti održan u sedništvu SNS na Novom Beogradu Vučić će razgovarati sa poslanicima te stranke kako bi utvrdio da li su tačne spekulacije, koje su se pojavile u medijima, da neki od njih neće pružiti podršku Ani Brnabić i glasati za izbor nove vlade.
Podsetimo, od trenutka kad je predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio javnosti odluku da Brnabićeva bude mandatarka, u medijima su se pojavile spekulacije da vladajuća većina u Skupštini Srbije neće imati dovoljan broj glasova za izbor nove vlade.
Kako navode pojedini mediji, izboru Ane Brnabić za premijerku, pored poslanika Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme, protive se i pojedini poslanici SNS.
Predsedništvo SNS dalo je predsedniku Vučiću odrešene ruke i slobodnu volju da izabere mandatara, s tim u vezi, veoma je čudno da će pojedini poslanici te stranke uskratiti podršku Brnabićevoj, a samim tim i lideru naprednjaka i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću!

Informer

POSTAVI ODGOVOR

*