СВЕЧАНИ ИСПРАЋАЈ ВАТЕРПОЛИСТА: Идемо по злато у Барселону!

0

СВЕЧАНИ ИСПРАЋАЈ ВАТЕРПОЛО РЕПРЕЗЕНТАЦИЈE

Најтрофејнија генерација српских спортиста одлази на још једно велико такмичење. Момци, који су претходних неколико година освојили све што Је могло да се освоји, путују на Европско првенство у Барселону где ће покушати да четврти пут узастопно освоје титулу шампиона. Ватерполо савез Србије жели да пружи максималну подршку изабраницима селектора Дејана Савића, па ће тим поводом бити организован свечани испраћај.

Позивамо вас да у уторак 10. јула у 9.30 часова на затвореном базену СЦ „Милан Гале Мушкатировић“ својим присуством увеличате овај догађај, медијски испратите ову акцију како би наши ватерполисти добили ветар у леђа и додатни мотив да пруже максимум и одбране злато освојено пре две године у Београду.

Цео догађај биће употпуњен ревијалном утакмицом између репрезентација Србије и САД. Улаз за навијаче биће слободан, а сви посетиоци који дођу и подрже српске ватерполисте, на поклон ће добити бесплатну улазницу за базен коју ће моћи да искористе до краја јула.

Публика ће бити у прилици да поздрави и нашу женску репрезентацију која је први пут кроз квалификације изборила учешће на Шампионату Европе.

У нади да ћете се одазвати нашем позиву и медијски подржати ватерполо репрезентације Србије срдачно вас поздрављамо.

Ватерполо савез Србије

vss

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*