Свештеник пришао дечаку са штакама, а онда је МАЛИШАН ПРОХОДАО!

0

У цркви Свете Петке у Солуну, десило се право чудо. Током литургије, у препуној цркви, свештеник је пришао дечаку који је једва стајао подупирући се рукама на штаке, прекрстио га, помиловао по глави и узео му штаке. Потом му је пружио руку и помогао да направи прве кораке.

Дечак је потом на запрепашћење свих, без помагала, прво несигурно, а затим сасвим нормално почео да хода. Када је направио цео круг око молитвеника, од среће је почео да плаче.

На Фејсбуку се појавио снимак овог догађаја уз коментар да се чуда дешавају када људи верују у Христа.
Такође, на страници се наводе и речи мајке дечака, која је наводно испричала да дете није параплегичар и да се, донедавно, бавило спортовима којима се иначе баве деца тог узраста. Према њеним речима, дечак је почео отежано да се креће када му се на нози појавила израслина чији узрок нису могли да утврде.

Лекари су му преписали терапију и вежбе уз помоћ којих је, временом требало да савлада проблем. Ипак, време је пролазило, али дечкић, уз све покушаје, није могао да се ослони на ногу. До пре неколико дана, када је одбацио штаке.

За видео снимак, који однедавно кружи по друштвеним мрежама, ипак не може са сигурношћу да се тврди да ли је заиста аутентичан.

Погледајте, па просудите сами

Говори Србија

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*