Светски медији брује о нашој јелци

0

Најскупља јелка на свету, која је средином децембра, три дана пре него што је уопште донета одлука о додели уговора, „никла“ на Тргу републике, заитнересовала је и светске медије. И тако је наша мила јелка од 83.000 евра показала да од ње и те како има користи, чак и без бугарских туриста – јер сад коначно светски медији пишу о нама!
Истина, не пишу баш најлепше ствари, али знате како кажу – не постоји лоша реклама.

„Власти у српској престоници су разбеснеле народ након куповине пластичне новогодишње јелке која наводно кошта 83.000 евра (98.000 долара) и подстакле тврдње о корупцији“, пише сајт „The New York Times“ Они даље наводе да је сајт који се бори против корупције (Пиштаљка) описао пластично дрво од 18 метара као најскупље на свету, чак четири пута скупље и од јелке испред Центра „Рокфелер“ у Њујорку.

Наравно, да градоначелник Синиша Мали није био обавештен о овоме се прочуло и до Њујорка, па сад озбиљно прети да пољуља позицију Војислава Kоштунице на листи најнеобавештенијих политичара.

„Ипак, опозиционе групе тврде да је био обавештен и умешан у корупцију и расипно трошење новца грађана“, наводе страни медији. Ову вест су пренели и „ABC News“, „Chicago Tribune“, „CTV News“, „Fox News“

Ето, ако вама ово није јасан доказ да од јелке и те како имамо користи – онда стварно не знамо шта више очекујете!

 

 

Ноизз

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*