Тајни Милановићеви снимци: Срба има шака јада а желе бити господари Балкана!

0

Састанак бившег премијера Хрватске Зорана Милановића и представника бранитеља је тајно сниман, а те снимке је објавио Јутарњи лист!

На једном од снимака, чује се да лидер СДП бранитељима каже да би били десет пута оптужени да су “преко“ радили оно што је Вучић радио “овде“.

“Ми тим људима гледамо кроз прсте и то је граница толеранције на коју сам спреман, да се правим блесав, да су то нормални типови које је изабрао српски народ и да су то наше колеге“, рекао је Милановић.

Један од бранитеља је потом добацио: “То су четници…“

Уследио је наставак Милановићевог монолога.

“Немој ме, обријани, немој ме терати више од тога. Дакле, оно се ту презентује, као што ви кажете, као некаква дипломатска сила… То је шака јада која већ 150 година не зна да ли би ишла у Македонију, Војводину, Босну, Хрватску, Бугарску, нема их десет милиона, је*оте, желе бити господари пола Балкана… Па нема вас довољно, то је мали народ…“, навео је Милановић.

Потом се осврнуо на захтев бранитеља да хрватска председница Колинда Грабар Китаровић организује састанак са српским премијером, на шта је рекао да би било понижење.

Гостујући у дневнику Нове ТВ Милановић је рекао да је знао да се разговор снима, да то није нормално, али да је схватио, ћутао и смејао се.

Све снимке можете преслушати на Соундцлоуд каналу Јутарњег листа кликом ОВДЕ.

Б92

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*