„Тако је људи, њихов сам човек“: Прелетачевић неће да се правда због „сарадње са СНС“

0

„Не желим да негирам ништа, ко зна праву причу, тај зна шта је истина, а за оног ко не зна, ја сарађујем са СНС“, рекао је Максимовић за лист Данас.

Лука Максимовић, алијас Бели Прелетачевић, није желео да негира наводе Данаса да на локалу сарађује са Српском напредном странком (СНС), већ је за исти лист рекао да онај „ко зна праву причу, тај зна шта је истина“, а да „за оног ко не зна, ја сарађујем са СНС“.

„Не желим да негирам ништа, ко зна праву причу, тај зна шта је истина, а за оног ко не зна, ја сарађујем са СНС“, рекао је Максимовић за лист Данас.

Лука Максимовић, иако је освојио значајан број гласова у Младеновцу, готово да не присуствује седницама скупштине општине, нити ишта ради за добробит грађана, изјавио је у понедељак извор Данаса упућен у дешавања у општини Младеновац. Исти извор је рекао и да одборничка група „Бели – Само јако тесно“ сарађује са СНС у Младеновцу, док у медијима „пред грађанима Србије глуми бескомпромисну опозицију“.

Максимовић није желео да се правда, јер, према његовим речима, тиме једино може да потврди поменуте наводе. За оне који су, како пише лист, једва дочекали „потврду“ да је СНС-ов човек, Максимовић је поручио:

„Тако је људи, њихов сам човек, раскринкан сам. По три хиљаде ми плаћају за господина, а две хиљаде за госпођу коју им доведем и то у новчаницама с Палминим ликом“, рекао је Максимовић.

Он каже да је једина истински добра ствар у пласирању приче да га је СНС створио како би одузимао гласове опозицији, та што не мора никога да вуче за рукав.

Према његовим речима, онај ко је схватио ко је он заиста и та представља, тај ће поново гласати за њега.

„Немам никакве користи од тога да ли ће неко гласати за мене или неће, у материјалном смислу, и зато се разликујем од свих осталих политичара и странака. Они морају да вуку људе за рукав да би добили глас и имали лову, а мени је битно да привучем људе који умеју да препознају праву причу. Драго ми је због оних који су гласали за мене јер су препознали идеју, а не зато што ћу ја од тога имати икакве користи“, рекао је Максимовић.

Лидер организације „Сарму проб’о ниси“ каже да још нису донели одлуку да ли ће изаћи на предстојеће београдске изборе и да „још увек нису постигли унутрашњи компромис о том питању“.

 

 

Недељник

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*