Тако то ради БЕЛИ: Промене у Младеновцу одоздо ка горе

Чланица покрета "Бели само јако" Данијела Савкић изјавила је данас да они желе да крену одоздо ка горе, да очисте своје двориште и да направе промену у Младеновцу и тако другима покажу како може да се ради.

0

Лука Максимовић, односно Љубиша Прелетачевић Бели, на председничким изборима у Србији освојио је 9,44 одсто гласова изашлих бирача и са тим изборним резултатом био трећи, преноси ТВ Н1 и наводи да је Бели иза себе оставио политичаре са дужим стажом и великом организацијом која је стајала иза њих.

Шеф одборничке групе „Бели – само јако“ у Скупштини Младеновца Владимир Трипковић каже да су се толико уморили током кампање, да кад су стигли резултати, уопште нису били изненађени.

„Више од трећине Младеновчана је гласало за Белог, 37 одсто. Слична прича као прошле године у Младеновцу, сада постојимо годину дана, људи знају шта радимо“, рекао је Трипковић.

„Највећа ствар коју смо урадили – нисмо део власти и то је било наше преизборно обећање. Доста смо радили у Младеновцу, подстичемо комуникацију, културу дијалога, пратимо буџет веома озбиљно, анимирали смо људе да учествују, помаци постоје, не може ништа брзо“, рекао је Трипковић.

На коментаре да је Бели Прелетачевић „отео“ гласове других кандидата, Трипковић каже да сваки опредељени бирач не мења страну током кампање и да гласа за онога кога је изабрао.

Он сматра да нису ни могли да узму гласаче Вука Јеремића, јер Јеремић није ни имао странку.

„Шешељ је имао резервисану кампању, није се дистанцирао од Вучића и његови гласачи су одустали од гласања, али онај ко одустане од једне странке неће одмах да пређе код другог. Шешељ је кампањом отерао добар део својих бирача, сад покушава да промовише причу да је Бели узео гласове, а да није повећао излазност. Међу младима је повећана излазност управо због Белог“, оценио је Трипковић за ТВ Н1.

ДАНАС

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*