Трамп: Имао сам секс утроје! Па шта?

Највећи скандал у досадашњој председничкој кампањи Доналда Трампа још није готов - након снимака из 2005. у којима се хвали сексуалним напастовањем, у јавност су изашле нови снимци из више интервјуа у последње 23 године, преноси портал Индекс.

0

Највећи скандал у досадашњој председничкој кампањи Доналда Трампа још није готов – након снимака из 2005. у којима се хвали сексуалним напастовањем, у јавност су изашле нови снимци из више интервјуа у последње 23 године, преноси портал Индекс.

У снимцима разговора с радио-водитељем Хауардом Стерном из 2000. године које је објавио Си-Ен-ЕН, Трамп каже како га „није брига“ да ли задовољи жену с којом спава, да је „рок трајања“ за жене с којима је у вези 35 година, и да је имао секс утроје.

„Нисмо ли сви? Јесмо ли бебе?“, одговорио је Стерну на питање о сексу утроје.

Трамп је такође описао како је на такмичењима „Мис јуниверса“ често знао да упадне у свлачионицу међу голе такмичарке.

Са Стерном је разговарао и о томе да ли је могао да спава са принцезом Дајаном, да ли би остао са својом женом да је унакажена у саобраћајној несрећи и има ли његова ћерка Иванка вештачке груди.

„Заправо је увек била врло бујна“, коментарисао је Трамп њен изглед.

У једној емисији у разговор се укључила и његова супруга Меланија, која је рекла да она и Доналд „имају невероватан секс једном дневно, некад и чешће“.

Секс је иначе честа тема Стернових емисија. Добар део његових интервјуа састоји се од испитивања гостију о њиховом сексуалном животу и фантазијама, а у Трампу је нашао више него вољног саговорника, пише Вашингтон пост.

На питање о сексу са такмичаркама „Мис јуниверса“, који је донедавно био у његовом власништву, Трамп је одбио да коментарише.

На тему верности, у интервјуу 1993. године рекао је да је био веран својој бившој жени много година, док није схватио да њихов брак неће опстати.

На питање о доби жена с којима је спавао, рекао је да је идеална доб 30, али да нема неку посебну границу, осим кад су у питању малолетнице.

РТС

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*