Tramp: Narod Krima je izabrao da bude sa Rusijom – SAD treba da to respektuju

0

Predsednički kanidat Republikanske partije rekao je o situaciji u Ukrajini:„Tamo caruje nered. To se događa u vreme vlasti Obamine administracije i sa njegovim jakim vezama sa NATO. A sa svim tim čvrstim vezama sa NATO – u Ukrajini vlada nered“
REPUBLIKANSKI kandidat za predsednika SAD – Donald Tramp – i dalje „izvodi iz pameti“ američku globalističku elitu i one koji preko Vašingtona vladaju svetom.

U intervjuu televiziji ABC rekao je da se „narod Krima odlučio za Rusiju“ i da Sjedinjene Države treba da respektuju taj njegov izbor.

Na pitanje – da li ste spremni da priznate Krim kao sastavni deo Ruske Federacije? – Tramp je odgovorio: „Razmotriću tu mogućnost ako budem izabran za predsednika SAD. Narod Krima je poželeo da bude dsa Rusijom, a ne tamo gde je bio ranije. To treba imati u vidu“.

Gotovo podjednako je simptomatično i ovo što je rekao o Ukrajini:

„Tamo caruje nered. To se događa u vreme vlasti Obamine administracije i sa njegovim jakim vezama sa NATO. A sa svim tim čvrstim vezama sa NATO – u Ukrajini vlada nered“.

Njegova rivalka na presedničkim izorima – kandidatkinja Demokratske partije Hilari Klinton – danas je ponovila optužbu da su ruske obaveštajne službe hakovale kompjutere Demokratskog nacionalnog komiteta.

Istovremeno je – upravo u tom kontekstu – optužila Trampa da podržava ruskog lidera Vladimira Putina. Dodatno je naglasila:

„Znamo da su ruske službe obezbedile da dosta hakovanih mejlova bude objavljeno i znamo da je Donald Tramp pokazao veoma zabrinjavajuću spremnost da stane uz Putina, da podrži Putina“.

Fakti

POSTAVI ODGOVOR

*