ТРАМП „ОПЛЕО” ПО МЕДИЈИМА: Лажна вест о тајној вечери са Путином је болесна

0

Бела кућа је данас саопштила да су Путин и Трамп имали „кратак разговор на крају вечере“, током самита Г20 у Хамбургу, али да се то не може назвати другим састанком

Амерички председник Доналд Трамп демантовао је данас да се са председником Русије Владимиром Путином састао два пута на самиту Г20 у Хамбургу, рекавши да је таква лажна вест „болесна“.

„Лажна вест о тајној вечери са Путином је “болесна“. Све лидере Г20 и супруге позвала је немачка канцеларка. Медији су то знали!“, написао је Трамп на свом Твитер налогу.

Он је навео да лажне вести постају све нечасније додавши да је све направљено тако да чак и вечера за 20 лидера у Немачкој треба да изгледа као „злочин“.

Бела кућа је данас саопштила да су Путин и Трамп имали „кратак разговор на крају вечере“, током самита Г20 у Хамбургу, али да се то не може назвати другим састанком.

Инсинуације да је Бела кућа намеравала да сакрије други састанак су лажне, малициозне и апсурдне, стоји у саопштењу, пренео је ТАС С.

Претходно је Ројтерс пренео да је неименовани званичник Беле куће рекао да су двојица председника током самита Г20 у Хамбургу, почетком јула, одржали два састанка.

Танјуг

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*