Trifunović: Moramo kao prvi hrišćani propovedati po trgovima i katakombama

1

PREDSEDNIK Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović rekao je danas, na sednici skupštine partije, da samo slobodni ljudi mogu da spasu Srbiju od tiranije, a da će centar njihovih aktivnosti biti briga o ljudima.

         Srbija je u stanju „moralne bede”, rekao je Trifunović i poručio da se taj „majndset” mora promeniti, a učesnicima skupštine poručio da će morati, kao prvi hrišćani, „propovedati po trgovima, bunarima, katakombama”.

         Trifunović je rekao da su PSG-u potrebni kvalitetni ljudi, koji će svojim znanjem doprineti pokretu i Srbiji, a da je cilj ovog udruženja da Srbija izgleda kao zemlje u koje se Srbi iseljavaju, prenosi Tanjug.

         Na skupštini PSG je usvojena i deklaracija u kojoj je između ostalog navedeno da će se zalagati za demokratsko društvo u punom kapacitetu, primenu Ustava bez presedana, onemogućavanje svake eksploatacije, ravnopravnost manjina i manjinskih grupa kao i državu koja prepoznaje značaj kulture i gaji dobre odnose sa susedima.

         Skupštini su, pored ostalih, prisustvovali Aleksandar Baljak, Goran Marković, Danica Popović, Dragan Velikić, Borka Pavićević, Ratko Božović, Vlado Georgijev i Srbijanka Turajlić.

1 KOMENTAR

  1. Nu, PSG ili PeSeGe. Vidi, tu je oličenje srbofobije ili Srbijanka Turajlić.
    טוּרַאי ז’ [נ’ טוּרָאִית]
    turaй m.r.[ž.r. turait]
    = rяdovoй

POSTAVI ODGOVOR

*