„Турбо“ Иван први пут о љубавној вези са Слобином кћерком

ЗАБРАЊЕНА ЉУБАВ ИЗ ДЕВЕДЕСЕТИХ Денсер проговорио о вези са ћерком Слободана Милошевића

0

Веза популарног денсера Ивана Гавриловића и Марије, ћерке некадашњег председника Савезне Републике Југославије Слободна Милошевића, била је под лупом јавности.

Међутим, њихов раскид после годину дана забављања остао је обавијен велом тајне. Иван за „Ало!“ открива шта се догодило и који су били разлози њиховог удаљавања.

– Марија Милошевић ми је тих 90-их била девојка годину дана. То је била дубинска прича и много лепа љубав. Никада нисам користио то што је она ћерка председника да бих успео у животу – каже Гавриловић.

На питање зашто се није оженио њом, Иван признаје да о томе није размишљао, јер су били млади, а онда је у његову љубавну причу држава умешала прсте.

– Не. Ја сам у то ушао као клинац. Мало сам се заљубио. Она у мене, ја у њу. Али све то лудило тог времена нас је раздвојило. Естаблишмент је утицао да дође до краја наше везе – каже Иван, али не жели да открије детаље њиховог раскида и ко је био главни покретач тога.

Према његовим речима, он и Марија одавно немају никакав контакт.

– Не чујемо се, али јој желим сву срећу. Била је супер девојка – са осмехом поручује Гавриловић, који је до сада учествовао у неколико ријалитија, у којима га свађе нису заобилазиле.

– По свему смо земља ријалитија. Како по сиромаштву, тако и по свађама. Ријалити је рефлексија друштва – закључује он и открива да га погађа то што се данас све базира на народној музици, док је денс скрајнут.

– Ми данас живимо у времену кича и шунда. Цела музика је данас кич. И „Гранд“ и „Пинк“ су кич – каже Иван, а ми га подсећамо да је његова некадашња сарадница Александра Радовић члан жирија на ружичастој телевизији.

– Јесте, она ми је певала за три албума пратеће вокале. А била је члан „Мерцедес бенда“ – нагласио је Гавриловић, који је денс хитом „200 на сат“ деведесетих направио прави преокрет на естрадном небу Србије.

– Тада су почели да се ређају хитови „Бити најбољи“, „Лопата“… Сељачки је да се хвалим колико сам тада зарадио и колико сада пара имам када је тренутно у Србији просечна плата тридесет хиљада динара – каже Гавриловић.

Мили ми дугује 2.000 марака

Гавриловић се сећа периода када је хтео да ангажује композитора Александра Милића Милија да му буде продуцент. Међутим, предомислио се, па је ангажовао Дарка Лукића, са којим и данас сарађује.

– Ја сам Милију, који је шеф „Милиграма“, 1996. године дао 2.000 марака да ми уради песму. Међутим, појавио се Дарко, који ми је урадио аранжман за песме „Хоћу с тобом да ђускам“ и „Анђеле“, које су постали мегахитови. И кажем Милију: „Задржи своје две хиљде и нека су ти са срећом“. Никада ми их није вратио – открива Иван.

Блиц

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*