Твитер дискусија: Да ли је Мариника Тепић десничарка, Јеремићев човек или британски?!

0

Сасвим необична дискусија се развила на твитер профилу Маринике Тепић.

Панчевка Мариника, девојачки Чобану, позната по својим мулти-култи пројектима, била је као новинарка чланица Независног друштва новинара Војводине, Динка Грухоњића, такође у Чанковој странци ЛСВ једно време пре него је прешла у Нову. На функцији Покрајинске секретарке за спорт и омладину уводи сексуално васпитање у поједине школе у Војводини кроз које се на перфидан начин промовише хомосексуална идеологија. Од 2016. је народна посланица.

 

 

 

На профилу Маринике Тепић на Твитеру се развила читава теорија завере по којој је Мариника заправо тројански коњ Вука Јеремића и бивших кадрова ДСС-а који су се приклонили Јеремићу.

Поједини учесници дискусије, међу којима је и Шешељ, доводе у питање Мариникине либералне ставове, обзиром да јој је муж члан ДСС-а, кога једни сматрају десничарском странком док други то негирају.

Да ли је Мариника прикривени десничар у служби Вука Јеремића, или је ово ипак само један обичан напад либерала на српске десничаре, за сад из дискусије није јасно.

 

 

 

 

 

– Посланички мандат је Мариники сигурнији него мени пошто је шеста на листи, а ја сам на листи ДСС доста ниско. Идеологија нам није сметала ни док смо се забављали, а ни сада у браку. Упознали смо се преко спорта, ја сам био дуго фудбалер, а она балерина. Недавно смо добили ћерку – овако је 2014. говорио Милан Тепић за Блиц. Да ли и даље члан ДСС-а или је прешао у неку „српскију“ партију, остаје непознаница.

 

Патриот

 

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*