У масовној тучи миграната у Београду, ножевима и моткама убили младића!

0

С.Г. (26) из Авганистана преминуо је данас у Ургентном центру од последица рањавања у тучи која се догодила данас око 15 сати на углу Улица краљице Наталије и Рељине, код Зеленог венца.

Kако сазнајемо, несрећног младића је окружила група од троје, четворо људи који су га тукли моткама и изболи ножем по стомаку.

Једна особа је повређена и превезена у Ургентни центар.

Према незваничним информацијама, окршаји миграната су се догодили на најмање три локације и Београду.
Држављанин Авганистана С.Г. (26) преминуо је на Ургентном центру након масовног обрачуна миграната који се данас догодио на Зеленом венцу.

Осим поменуте, до окршаја је дошло и у Kаменичкој улици, као и испред ресторана „Мекдоналдса“ на Зеленом венцу. Kако наводе очевици, наоружана група миграната истовремено је виђена и на углу Kаменичке и Ломине улице.
Највећа драма догодила се на углу улица Kраљице Наталије и Ломине, где је и страдао Авганистанац. Најмање двадесетак миграната долетело је са свих страна, са извађеним ножевима да би опколили младића који је преминуо од убадања ножем.

screenshot_5

– Дотрчали су из правца Теразија, Зеленог венца, пијаце, са извађеним ножевима и мотком са ексерима, опколили и кренули да га млате. Мотка је пукла колико су га јако ударали, а неко га је у том хаосу вероватно избо – прича таксиста, очевидац драме која се догодила у центру Београда.
Kако наводе очевици, група таксиста и пролазника покушала је да помогне избоденом младићу након што се руља разбежала. Једна девојка донела му је ћебе и ставила под главу.

Полиција је ухапсила и задржала пет особа осумњичених за учешће у тучи, а претресом су и код њих пронађени ножеви.

Припадници Министарства унутрашњих послова интезивно раде на расветљавању тог случаја.

Блиц, АЛО

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*