U masovnoj tuči migranata u Beogradu, noževima i motkama ubili mladića!

0

S.G. (26) iz Avganistana preminuo je danas u Urgentnom centru od posledica ranjavanja u tuči koja se dogodila danas oko 15 sati na uglu Ulica kraljice Natalije i Reljine, kod Zelenog venca.

Kako saznajemo, nesrećnog mladića je okružila grupa od troje, četvoro ljudi koji su ga tukli motkama i izboli nožem po stomaku.

Jedna osoba je povređena i prevezena u Urgentni centar.

Prema nezvaničnim informacijama, okršaji migranata su se dogodili na najmanje tri lokacije i Beogradu.
Državljanin Avganistana S.G. (26) preminuo je na Urgentnom centru nakon masovnog obračuna migranata koji se danas dogodio na Zelenom vencu.

Osim pomenute, do okršaja je došlo i u Kameničkoj ulici, kao i ispred restorana „Mekdonaldsa“ na Zelenom vencu. Kako navode očevici, naoružana grupa migranata istovremeno je viđena i na uglu Kameničke i Lomine ulice.
Najveća drama dogodila se na uglu ulica Kraljice Natalije i Lomine, gde je i stradao Avganistanac. Najmanje dvadesetak migranata doletelo je sa svih strana, sa izvađenim noževima da bi opkolili mladića koji je preminuo od ubadanja nožem.

screenshot_5

– Dotrčali su iz pravca Terazija, Zelenog venca, pijace, sa izvađenim noževima i motkom sa ekserima, opkolili i krenuli da ga mlate. Motka je pukla koliko su ga jako udarali, a neko ga je u tom haosu verovatno izbo – priča taksista, očevidac drame koja se dogodila u centru Beograda.
Kako navode očevici, grupa taksista i prolaznika pokušala je da pomogne izbodenom mladiću nakon što se rulja razbežala. Jedna devojka donela mu je ćebe i stavila pod glavu.

Policija je uhapsila i zadržala pet osoba osumnjičenih za učešće u tuči, a pretresom su i kod njih pronađeni noževi.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intezivno rade na rasvetljavanju tog slučaja.

Blic, ALO

POSTAVI ODGOVOR

*