У сусрет Руском Цару: РОМАНОВИ – Царско служење (ВИДЕО)

Да ли сте знали да једина европска престоница, која има улицу и споменик посвећену Светом мученику Руском Цару Николају Другом Романову, кога су заједно са целом породицом мучки убили комунисти за време Октобарске бољшевичке револуције, јесте Београд.

0

Ову и остале занимљивости у вези изложбе фотографија „У сусрет Руском Цару. Романови – царско служење“, која је посвећена последњем Руском императору Николају II и његовој породици, можете чути од јеромонаха Игњатија (Шестакова), из Сретењског манастира у Москви, и уредника најпосећенијег православног руског сајта pravoslavie.ru, који је у разговору са главним и одговорним уредником Србин.инфо, Дејаном Петром Златановићем, разговарао и о руско-српским односима, о томе како живе Срби на Космету и колико се у Русији зна у каквим условима Срби живе под албанском окупацијом на КиМ.

Такође је било речи и о томе на које све начине Русија и Руси могу помоћи Србима и Србији, односно Србија и Срби могу бити од помоћи браћи Русима и братској Русији.

Разговор је снимљен и вођен у просторијама медијске куће „Центар”, (Борбина зграда, 5. спрат, Трг Николе Пашића 7) чије дебатне емисије и интервјуе можете погледати на следећем линку

СРБИН.инфо

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*