УБИСТВО НА ПАНЧЕВЦУ: Убијен спречавајући крађу?

0

ЕЛМИР Ибрахими (34) из београдског насеља Борча, који је пронађен смртно рањен на Панчевачком мосту, могуће је да је страдао бранећи свој џип од сурових крадљиваца. Младић је после неколико сати издахнуо у Ургентном центру, а полиција проверава да ли је он био жртва неуспеле пљачке.

Према незваничним сазнањима, инспектори који раде на расветљавању злочина успели су донекле да реконструишу Ибрахимијево кретање критичне вечери. Сумња се да је затекао лопова који је покушао да му украде аутомобил. Потрчао је ка њему, а разбојник је извадио пиштољ и запуцао.

Хитац је погодио младића у леву страну груди. Био је свестан и не желећи да узнемири породицу, никог није позвао у помоћ. Сам је сео у свој џип и кренуо ка Ургентном центру. Тешко рањеном све му је било теже, па је ауто зауставио и изашао са сувозачеве стране. Клекнуо је на асфалт, главу је наслонио на ауто и ту је изгубио свест. Неко од возача, који је туда пролазио, видео је необичну сцену и младића на асфалту, па је одмах позвао полицију и Хитну помоћ. Ибрахими је давао знаке живота и у тешком стању је превезен до болнице. Издахнуо је после неколико сати.

– Неко од медицинског особља питао га је током транспорта да ли зна ко је пуцао на њега, а он је само одмахнуо главом и промрмљао да не зна – наводи наш саговорник. – Нажалост, испаљени хитац покидао му је виталне органе, много је искрварио и није му било спаса.

Младић је живео са родитељима и братом, иначе саобраћајним полицајцем, у насељу Црвенка у Борчи. Средином деведесетих година прошлог века у ово београдско насеље населили су се пошто су избегли са Косова и Метохије. Елмир је радио као аутомеханичар у једној радионици на Зрењанинском путу, а недавно се осамосталио и изнајмио део сервиса.

АУТО ИЗ БРОДАРЕВА

ИБРАХИМИ је џип купио пре три године од једне жене из Бродарева, али га није превео на себе, па је и даље имао пријепољске таблице. То је, како је објашњавао другарима, било нешто највредније што поседује.

Вечерње Новости

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*