Удружење „Патку дај тати“: Демонстранти „скрнавили“ највећи симбол земље

Саопштење за медије Удружења "Патку дај тати"

0

Удружење Патку дај тати најоштрије осућује јучерашњи чин демонстраната окупљених око иницијативе „Не да(ви)мо Београд“. Наиме, окупљени око истоимене иницијативе су свесно скрнавили највећи симбол своје земље, заставу Републике Србије. Истомишљеници те иницијативе су, нешто после двадесет часова, палили бакље и бацали тоалет папир на зграду Владе Републике Србије, где се јасно видело да једна група баца тоалет папир на јарболе изнад улаза у зграду Владе.

После напада на полицајце, новинаре па и физичких настраја на неистомишљенике, очајнички се окрећу скрнављењу  државних симбола Републике Србије,  државе у којој и сами ти окупљени живе. Изгледа да им није било довољно рушење слика српских жртава у НАТО агресији па су јуче отишли и корак даље све у циљу да докажу својим финансијерима да су спремни на све зарад нових уплата на њихове девизне рачуне.

Питамо се на шта је још спремна поменута иницијатива? Шта је следеће што можемо да очекујемо?

Једино што знамо јесте то да ћемо се увек супростављати свакоме ко, оваквим варварским покушајима, за циљ има дестабилизацију, и изазивање нереда у нашем Београду.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*