Удружење породица киднапованих и убијених на КиМ: ЗИД ПЛАЧА НИЈЕ МОГАО САМ ДА ТРАЖИ ПРАВДУ!!!

0

Реаговање Удружења породица киднапованих и убијених на Косову и Метохији на ослобађајућу пресуду Рамушу Харадинају, суда у Колмару у Француској.

– Србијо, зашто се стидиш твојих жртава?

– Државници Србије да ли чујете вапаје киднапованих Срба?

– Србијо, зашто никада ниси тражила ослобађање киднапованих Срба и осталих?

– Зашто си Србијо Хашком Трибуналу испоручила све српске генерале и председника, а ослободила 2108 УЋК албанских терориста и злочинаца, без да тражиш киднаповане Србе?

Ми породице жртава знамо и одговор: име сте омогућили стварање “репубљик Косова”.

Зашто нас је погодила одлука француског суда?

а они су само узели “модел ослобађања” Апелационог суда у Београду који је ослободио албанске злочинце, припаднике “гњиланске групе” и ако су у вишем суду осуђени на 120 година ,због монструозних злочина и силовања Српкиња.

Злочинац Рамуш Харадинај нам је за успомену оставио свој ратни дневник „Прича о рату и слободи“, а будућности и свету њиме доказао како се злочинима без казне долази до Косова- НАТО државе.

Као што није тада, нико неће ни сада организовати демонстрације и стати уз породице киднапованих и убијених цивила, војника и полицајаца на Косову и Метохији, које се саме боре за истину и правду за своје жртве и сами се боре да сачувају оно што им је свето „СРПСКИ ЗИД ПЛАЧА испред Народне Скупштине у Београду.
За Удружење, Симо СПАСИЋ

Видовдан

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*