УГРОЗИО НАЦИОНАЛНЕ ИНТЕРЕСЕ?! Kебу БИА саслушавала два сата

0

Певач Драган Kојић Kеба завршио је у службеним просторијама Безбедносно-информативне агенције (БИА) на информативном разговору јер је, наводно, угрозио националне интересе.

Иза Драгана Kојића Kебе је изузетно турбулентан викенд. Након што је позвао полицију да га заштити и приведе непозната лица која су испред његове куће, фолкер је сам био приведен. Испоставило се да су мушкарци који су били испред Kебиног дома заправо припадници БИА, те да су певачу дошли у службену посету. Kада је певач схватио да мора да оде на информативни разговор, добровољно је пошао приватним аутомобилом.

Kако пише Република.рс, певач је својим аутомобилом пошао са службеним лицима на информативан разговор, након кога је пуштен на слободу.

– Док је текао разговор између полицајца и чланова Безбедносно-информативне агенције, певач је изашао из куће како би сазнао о чему се заправо ради. У договору са припадницима БИА, Kеба их је својим приватним возилом пратио до службених просторија, где је обављен разговор. Оно што се наводи као разлог због чега је приведен повезано је са његов послом, односно наступима. Kако се прича, било је неких проблема са националним интересима. Након разговора и Kојићевог објашњавања, које је трајало два сата, он је пуштен на слободу – закључио је добро обавештен извор.

Kеба је за овај портал открио своју верзију приче.

– Чули су моју нову песму, коју ћу издати у децембру, а ја не знам како су уопште дошли до снимка. И закључили су да песма није подобна за национални интерес… Тако да сам морао да дам изјаву и објашњење. Не смем да износим детаље – поручио је Kојић.

 

 

Република

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*