УKИНУТА ПРЕСУДА МИГРАНТУ KОЈИ ЈЕ СИЛОВАО СРПСKОГ ДЕЧАKА (10): Није схватио да је Горан рекао НЕ?!

Ирачанин који је на базену у Бечу силовао 10-годишњег дечака пореклом из Србије правдајући се да је имао јаку потребу за сексом због четворомесечне апстиненције, поново ће сести на оптуженичку клупу.

0

Виши суд укинуо је пресуду од шест година затвора и наложио ново суђење. Медији преносе да је одбрана уложила жалбу тврдећи да на суду није доказано да је оптужени Ирачанин схватио да је дечак рекао „не“?!

Амир А. (20) силовао је дечака на базену у Бечу прошлог децембра. Он је дечака угурао у свлачионицу, закључао га, а након силовања вратио се да плива као да се ништа није догодило. Дечак се одмах обратио спасиоцу на базену, који је обавестио полицију. Малишан је одведен у болницу јер су му констатоване тешке повреде, а Ирачанин је ухапшен.

Амиру А. ће се поново судити следеће године. До тада ће остати у притвору. Дечакова мајка Дуња Р. рекла је новинарима испред суднице да се њен син и даље бори са пострауматским стресом, да често вришти и плаче и да спава искључиво уз коришћење лекова.

– Kада је мој син отишао да се истушира, злочинац га је позвао руком. Горан је помислио да му нешто треба, али га је овај одвукао у кабину. Васпитавала сам децу да помажу другима. Данас морам да кажем – нажалост – рекла је она.

Ало

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*