УМЕСТО ДА СЕ ИЗВИНИ, ОН И ДАЉЕ ВРЕЂА: Јанковић гази преко живих и мртвих!

0

Саша Јанковић, лидер ПСГ-а, опасно се изнервирао што је глумац Никола Којо јавно открио колико су он и његова супруга Славица цинични, а у вези са покојним глумцем Небојшом Глоговцем, који им жив није ваљао, док га мртвог наводно жале, па је уместо извињења почео да вређа Николину интелигенцију.

Dragan Đilas, Saša Janković, Vuk Jeremić predizborni skup

Саша Јанковић, Фото: Ало/Рајко Ристић

Све је почело када је Јанковићева супруга на Инстаграму објавила фотографију ње и њеног супруга спојену са фотографијом покојног Небојше Глоговца, а Никола Којо, некад и сам близак Јанковићима и потписник „Апела 100“, такво лицемерје није могао да прећути, па је открио да су се управо Славица и Саша Јанковић одрекли истог тог Небојше Глоговца јер је „превише националан“.

Јанковића је заболела истина, па је брже-боље почео да се правда на Твитеру, али и да вређа Николу Која, тврдећи да глумац не мисли својом главом и да га је неко изманипулисао.

– Никола, срели смо се неколико пута у животу, причали једном, можда двапут, површно. Та мржња није стварно твоја, особа која ти је усадила није ти пријатељ ништа више но што је данас мени. Оружје си најличније освете и чиниш људску неправду. Та улога те није достојна – написао је Јанковић својим стандардним патетичним тоном и намерно промашивши суштину.

Nikola KojoНикола Којо, Фото: Ало!/Марко Ђоковић

После неколико сати, када је салва увреда стигла на његов рачун и када је схватио да би ипак можда требало да демантује страшну истину коју је изнео Којо, он је написао:

– Никола, најлепше те молим, пошто је бити човек важније од свега, да кажеш када си ти то од мене или неког мог, и кад, чуо да је онај чијој се сени извињавам због овог блата „сувише националан” и да због тога или било чега другог не може да говори? – написао је Јанковић.

У причу се касније укључила позната кантауторка Кристина Ковач, која је такође била потписница „Апела 100“, и упутила ироничан коментар.

– Јао, јао, јаооо, заблудели Којо… Након свега што си у животу урадио и остварио… Глуп си, Којо – написала је Ковачева, да би потом ретвитовала твит који гласи:

– Можда би ваљало да Јанкари неко објасни да не твитује онај малолетни Којо из „Отац на одређено време“, па да је поводљив, склон туђем утицају и згодан инструмент за обрачун у игри „великих играча“, мада сумњам да је и тада био ишта од наведеног – пише у твиту.

На Јанковићев скандал није остала имуна ни позната новинарка Татјана Војтеховски, која га је такође некада подржавала, па је написала:

– И преко мртвих и преко живих. Овај пут глумаца – написала је новинарка.

 

АУТОР: Јелена Ђондовић

alo.rs

 

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*