UMESTO DA SE IZVINI, ON I DALJE VREĐA: Janković gazi preko živih i mrtvih!

0

Saša Janković, lider PSG-a, opasno se iznervirao što je glumac Nikola Kojo javno otkrio koliko su on i njegova supruga Slavica cinični, a u vezi sa pokojnim glumcem Nebojšom Glogovcem, koji im živ nije valjao, dok ga mrtvog navodno žale, pa je umesto izvinjenja počeo da vređa Nikolinu inteligenciju.

Dragan Đilas, Saša Janković, Vuk Jeremić predizborni skup

Saša Janković, Foto: Alo/Rajko Ristić

Sve je počelo kada je Jankovićeva supruga na Instagramu objavila fotografiju nje i njenog supruga spojenu sa fotografijom pokojnog Nebojše Glogovca, a Nikola Kojo, nekad i sam blizak Jankovićima i potpisnik „Apela 100“, takvo licemerje nije mogao da prećuti, pa je otkrio da su se upravo Slavica i Saša Janković odrekli istog tog Nebojše Glogovca jer je „previše nacionalan“.

Jankovića je zabolela istina, pa je brže-bolje počeo da se pravda na Tviteru, ali i da vređa Nikolu Koja, tvrdeći da glumac ne misli svojom glavom i da ga je neko izmanipulisao.

– Nikola, sreli smo se nekoliko puta u životu, pričali jednom, možda dvaput, površno. Ta mržnja nije stvarno tvoja, osoba koja ti je usadila nije ti prijatelj ništa više no što je danas meni. Oružje si najličnije osvete i činiš ljudsku nepravdu. Ta uloga te nije dostojna – napisao je Janković svojim standardnim patetičnim tonom i namerno promašivši suštinu.

Nikola KojoNikola Kojo, Foto: Alo!/Marko Đoković

Posle nekoliko sati, kada je salva uvreda stigla na njegov račun i kada je shvatio da bi ipak možda trebalo da demantuje strašnu istinu koju je izneo Kojo, on je napisao:

– Nikola, najlepše te molim, pošto je biti čovek važnije od svega, da kažeš kada si ti to od mene ili nekog mog, i kad, čuo da je onaj čijoj se seni izvinjavam zbog ovog blata „suviše nacionalan” i da zbog toga ili bilo čega drugog ne može da govori? – napisao je Janković.

U priču se kasnije uključila poznata kantautorka Kristina Kovač, koja je takođe bila potpisnica „Apela 100“, i uputila ironičan komentar.

– Jao, jao, jaooo, zabludeli Kojo… Nakon svega što si u životu uradio i ostvario… Glup si, Kojo – napisala je Kovačeva, da bi potom retvitovala tvit koji glasi:

– Možda bi valjalo da Jankari neko objasni da ne tvituje onaj maloletni Kojo iz „Otac na određeno vreme“, pa da je povodljiv, sklon tuđem uticaju i zgodan instrument za obračun u igri „velikih igrača“, mada sumnjam da je i tada bio išta od navedenog – piše u tvitu.

Na Jankovićev skandal nije ostala imuna ni poznata novinarka Tatjana Vojtehovski, koja ga je takođe nekada podržavala, pa je napisala:

– I preko mrtvih i preko živih. Ovaj put glumaca – napisala je novinarka.

 

AUTOR: Jelena Đondović

alo.rs

 

POSTAVI ODGOVOR

*