UNHCR тврди како очекује да Европа прими најмање 380.000 миграната годишње

0

Службеници UNHCR-а изјавили су како најмање 380.000 имиграната тражи уточиште у Европи сваке године те да би Европска Унија требала учинити више како би примила још већи број њих.

Према службеним подацима, ЕУ је повећала број имиграната који наводно у Европу долазе легалним путем на укупно 20.000 годишње. Међутим, UNHCR тврди како то повећање није довољно те су позвали на много веће повећање ове бројке те су навели како би нови предлог тражења азила директно из Африке могао повећати ту бројку, преноси аустријски Kurier..

Ruth Schöffl, гласноговорница UNHCR-а, изјавила је: „Изражавамо добродошлицу овим новим идејама те очекујемо да се повећа број пресељења.“

„Могућност пресељења је природно повезана с чињеницом да је заустављена илегална имиграција,“ додала је.

Schöffl је истакла „стабилност“ Европе у односу на друге делове света, рекавши: „Европа је врло стабилна у односу на друге континенте, постоји више од милион избеглица само у Уганди.“

Зачудо, већина про-имигрантских организација и особа игнорише или чак негира системски раст криминала те серију терористичких напада који су директно повезани с масовном имиграцијом. „Стабилност“ је то какву доживљавају многи Европљани.

Немачке власти потписале су прошле недеље споразум с Египтом, према којем ће у тој земљи бити отворени прихватни центри у којима ће имигранти моћи тражити азил те пресељење у Европу. У сличним преговорима су и француске власти с Чадом и Нигером.

И док се у Европи наставља са системском лажном пропагандом о „избеглиштву“ с Блиског истока те из Африке, управо у тим крајевима оне стварне избеглице под окриљем УН-а већ се дуже време враћају у своје домове.

Аутор: Трибун

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*