Урош Јанковић након хапшења: Не могу ми ништа!

0

Урош Јанковић, председник београдског одбора ДСС-а, који је ухапшен због сумње да је малверзацијама са грађевинским земљиштем преварио голмана Владимира Стојковића за 250.000 евра, огласио се на Фејсбуку, први пут након што су његови страначки саборци платили кауцију од 50.000 евра како би изашао на слободу.

„Желим да се захвалим свима вама на подршци коју сте ми дали у овим тешким тренуцима које проживљавамо моја породица и ја. Урош Јанковић није преварант и никада никога није преварио… Доказаћу своју невиност, то је неспорно, али горак укус после свега засигурно остаће. И даље могу свакога да погледам у очи… Не могу ме сломити, идемо даље, све вас волим“, написао је Јанковић.

Јанковић се сумњичи за малверзације и незакониту трговину грађевинским земљиштем у периоду од 2012. до 2014, док је био заменик председника општине Чукарица.

Јанковић и још шест особа сумњиче се да су голману продали више парцела које нису биле у њиховом власништву користећи фалсификовану документацију. Kада је схватио да је преварен, Стојковић их је пријавио полицији.

 

 

 

Ало

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*