Вацић: Спаваш ли мирно Јанковићу?!

0

Српска десница на челу са Мишом Вацићем је данас, шести пут за редом, испред Председништва Републике Србије сачекала следбенике Саше Јанковића са питањима на које део јавности Србије тражи одговор.


У Пионирском парку више од седамдесет припадника Српске деснице уз звуке родољубивих песама гуслара Вукоја Станића, са транспаретима, чекало је присталице Саше Јанковића. Јанковић се појавио овог пута са мањом групом следбеника, зауставио се на самом рубу парка на двадесет метара од припадника СД-а.

Никола Демир, предсеник омладине Српсе деснице, је поновио већ шесети пут за редом следећа питања: Ко је убио Гојковића? Зашто је народ плаћао Сашу Јанковића 3.000. Еура? Кога је он штитио?Зашто одаје признање зртвама у Сребреници, али не српским жртвама у Братунцу? Зашто су га напустили сви чланови првог предништва ПСГ-а? Може ли мирно да спава после злочина који је спровео над српским народом, заједно са жутим картелом?
Када је Михаило Јањић, члан председништва СД-а и повереник Аутономне покрајне Војводине рекао Јанковићу да ће одговарати народу кад тад, Јанковић и његове присталице су се повукле, не оговоривши и овај пут.

 

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*