ВАШИНГТОН ТАJМС: Kлинтоновоj изгледа ривал Путин, а не Tрамп

0

Слушаjући Хилари Kлинтон ових дана било ко би могао с правом да закључи да jе њен ривал у изборноj трци председник Русиjе Владимир Путин пре него Доналд Tрамп, тврди данас „Вашингтон таjмс“.

Лист у тексту о надметању демократске кандидаткиње за Белу кућу и њеног републиканског конкурента, за Kлинтонову наводи да „дама, наравно, пуно веруjе у теориjе завере“.
„Некада су сви њени проблеми били резултат некакве безочне „огромне завере десничара“, али сада када jе у трци за „лидера слободног света“, она се суочава са jош „безочниjом међународном завером чиjа jе база у Mоскви и води jе господин Путин“, наводи оваj лист.

„Вашингтон таjмс“ даље тврди да „када jе „Викиликс“ демаскирао како jе Демократски национални комитет био наклоњен њоj током унутарстраначких избора на коjима jоj jе ривал био Бернард Сандерс, знала jе кога ће да криви: господина Путина“.

Лист износи и друге примере за коjе сматра да потврђуjу ову тврдњу, помињући и приче да „миљеници председника Русиjе можда спремаjу хаковање изборних машина на дан избора како би се украли гласови“.

Танјуг

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*