Ватра прогутала складиште картона, фабрику и салон намештаја у Земуну

0

Четворица ватрогасаца нагутала су се дима, а једном пружена помоћ у Ургентном центру

На место догађаја око поноћи стигао је и министар унутрашњих послова Небојша СтефановићУ напуштеном складишту картона и папира у Улици цара Душана 268 у Земуну, у близини Пупиновог моста, око 22 сата избио је пожар коме је, како се чуло,  претходила снажна експлозија. Ватра је прогутала складиште и проширила се на фабрику намештаја „Гај инжењеринг” која је, упркос брзој интервенцији ватрогасаца, изгорела. Ватрена стихија потом је  захватила и оближњи салон намештаја „Нумановић про домо”.

У гашењу пожара, како је наведено у саопштењу МУП-а, учествовало је 39 ватрогасаца – спасилаца, са десет возила. На место догађаја стигли су полиција и четири  екипе Хитне помоћи.

– Четворици ватрогасаца због гутања дима указана је лекарска помоћ на лицу места, а један је превезен у Ургентни центар – потврдила је дежурна екипа у Хитној помоћи.

Житељи овог краја током ноћи евакуисани су из својих домова, а пожар је захватио и једну приватну кућу. Одјекивале су детонације, а облаци црног дима дизали су се у небо. На место догађаја око поноћи стигао је и  министар унутрашњих послова Небојша Стефановић.

Политика

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*