Vatra progutala skladište kartona, fabriku i salon nameštaja u Zemunu

0

Četvorica vatrogasaca nagutala su se dima, a jednom pružena pomoć u Urgentnom centru

Na mesto događaja oko ponoći stigao je i ministar unutrašnjih poslova Nebojša StefanovićU napuštenom skladištu kartona i papira u Ulici cara Dušana 268 u Zemunu, u blizini Pupinovog mosta, oko 22 sata izbio je požar kome je, kako se čulo,  prethodila snažna eksplozija. Vatra je progutala skladište i proširila se na fabriku nameštaja „Gaj inženjering” koja je, uprkos brzoj intervenciji vatrogasaca, izgorela. Vatrena stihija potom je  zahvatila i obližnji salon nameštaja „Numanović pro domo”.

U gašenju požara, kako je navedeno u saopštenju MUP-a, učestvovalo je 39 vatrogasaca – spasilaca, sa deset vozila. Na mesto događaja stigli su policija i četiri  ekipe Hitne pomoći.

– Četvorici vatrogasaca zbog gutanja dima ukazana je lekarska pomoć na licu mesta, a jedan je prevezen u Urgentni centar – potvrdila je dežurna ekipa u Hitnoj pomoći.

Žitelji ovog kraja tokom noći evakuisani su iz svojih domova, a požar je zahvatio i jednu privatnu kuću. Odjekivale su detonacije, a oblaci crnog dima dizali su se u nebo. Na mesto događaja oko ponoći stigao je i  ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Politika

POSTAVI ODGOVOR

*