Ведрана Рудан у свом стилу „Срам ме земље у којој је то велико говно било премијер!“

0

Пише: Ведрана Рудан

Да ли су есдепеовци при себи? Балашевић је знао рећи да су лудаке некад пуштали само за викенд. Овај је на слободи стално а нигде на видику ни „лијечника ни лијекова“ ни кошуље.

Срам ме је земље у којој је некад ово било премијер. Вређа наше суседе који ће нам довијека остати суседи. Србе назива “шаком јада” а Босну и Херцеговину “бигшитом”. То Велико Говно никако да схвати да је у Хрватској службени језик хрватски.

Шта чека СДП? Умјесто да се реши хејтера који не преза ни пред чим да би постао премијер, прелази преко његових срања као да се ништа не дешава.

Томе се болеснику “живо фућка за поздрав ‘за дом спремни’”, прети Србији, вређа све њене грађане и сву хрватску памет, чини све да би ову лепу, малу земљу затровао мржњом.

Можда ме све ово не би толико погодило да нисам на Пељешцу. Јуче сам стајала на брду, гледала у бљештаво, плаво море, дрвени је једрењак лагано пловио, трајект пун туриста резао је море. Муж и ја ручали смо под смоквом. Домаћин, рођени Пељешчанин, скуВао нам је рибљу супу, спремио хоботницу на грожђу и испекао рибу. За десерт смо јели смокве које је убрао за нас. Пељешац је једно од најлепших места на свету.

Мислите да ова прича нема везе са дивљаком Милановићем? Има. Гости нашег домаћина к њему долазе из Босне и Херцеговине а кћи му ради у Нишу. Кад се ми из Ријеке, људи из Босне и Херцеговине и млади брачни пар из Ниша нађемо за истим столом, да ли смо ми заиста хрпа гована или ипак људи?

Хрватска је, нажалост, примитивна земља јер њоме владају милановићи. А све би могло да буде и другачије и лепше. Кад би се нашао неко ко би декретом у смрдљиву хрватску политику могао увести пристојност, поштење, емпатију према свим људским бићима ма где живели и како се звали, ова би земља изнутра постала лепа онако како је споља.

Мој приједлог за почетак. Есдепеовци, шутните тог бигшитера из својих редова ако себи и нама заиста желите добро.

Извор: Блог Ведране Рудан

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*