Веља Илић: „Напредњаци краду лопатама“

0

Председник Нове Србије Велимир Илић рекао је за Данас да су Александар Шапић и његова листа за београдске изборе највећа корист за грађане Београда.

Он је позвао Београђане да не расипају гласове на мале странке и да, уколико не желе да подрже Шапића, гласају за друге две велике листе – Драгана Ђиласа или Драгана Шутановца.

“Свесно нисам ни ишао у било какву коалицију са Драганом Ђиласом, јер сам знао да ће режимски медији да злоупотребе моје раније изјаве о Ђиласу и да ће кренути у хајку ко је коме шта рекао пре десетак година. Знао сам да би подршка Ђиласу била контрапродуктивна за њега. Шта год да сам говорио о њему док смо били политички неистомишљеници, мислим да је Драган Ђилас за Београд урадио много више него Синиша Мали и Горан Весић. Ђилас је мала беба у односу на ово што данас раде ови који воде Београд“, навео је Илић.

Додао је и да је Ђилас урадио неколико капиталних пројеката у Београду, као и да је са њим било сукоба, али и сарадње, а реаговао је и на чињеницу да га “бије глас о чувеном крадуцкању“.

“Немој више да ми помињу нека крадуцкања, то је периферија. Данас нема крадуцкања, али они много краду, краду лопатама и то ће се сазнати кад-тад. Мораће једном да докажу порекло имовине кад падне Београд и када градом завлада једна демократска власт“, истакао је Илић.

 

 

 

Данас

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*