Весић извиждан на отварању Фестивала ауторског филма! Није смео ни да изађе пред публику!

0

Синоћ је у београдском Дому омладине отворен 22. Фестивал ауторског филма. Програм фестивала се приказује у више биоскопа и дворана у граду, између осталог и у Установи културе Палилула, која је понела име по легендарном музичару Влади Дивљану.

510x320_71295-goran_vesic_betaА на синоћњем отварању програма, пре пројекције филма а поводом тога што је палилулски Дом културе понео Дивљаново име, неколико Владиних пријатеља се обратило присутнима, а након тога је конферансије најавио и градског менаџера Горана Весића. Међутим, након најаве његовог обраћања, публика се побунила и извиждала га, тако да се овај није ни појавио пред њом.

О овоме сведочи наша суграђанка Саша Николић на свом ФБ профилу, која је присуствовала синоћњем догађају.sdfsdf

„Синоћ сам била поносна на своје суграђане. Наиме била сам на отварању Фестивала Ауторског Филма у Центру за културу Палилула коме су дали име Влада Дивљан… Што је стварно феноменалан гест… Том приликом је пар људи, Владиних пријатеља изашло на бину да каже неку пригодну реч, а када је конферансије најавио менаџера града Горана Весића, који је такође требао и желео нешто да нам саопшти… Публика у сали је почела громогласно да негодује, до те мере да се тај отпад од човека није ни појавио на бини… Дакле ипак постоје у овом граду пристојни, култивисани људи који не желе да гледају и слушају паћенике и олош, јер су дошли да присуствују једном свечаном тренутку и да гледају одличан филм… без да им ико поквари својом појавом то вече. И да вам кажем, није било уопште тешко не дозволити тој сподоби да се појави… само је требала цела сала да се побуни и решили смо га се у року од пар минута… Синоћ ми је срце било на месту… то је мој град… то је онај прави Београд, који још увек постоји… шта год ви мислили… Ја сам се у то уверила на лицу места… НИЈЕ СВЕ ТАКО ЦРНО…“, каже Саша у свом сатусу.

ПАТРИОТ

ПОСТАВИ ОДГОВОР

*